El SantCu femení tanca la fase d'ascens en tercera posició i es queda a les portes de l'ascens

Les santcugatenques han derrotat (3- 0) la Roca en el darrer partit de la temporada

El SantCu ha celebrat la darrera victòria de la temporada / Foto: Cugat Mèdia

El SantCu femení ha derrotat (3-0) la Penya Blanc-i-Blava la Roca a la darrera jornada de la fase d'ascens a Primera Nacional. Les santcugatenques han finalitzat en tercera posició i només el campió de grup, el Cornellà, ha assolit pujar de categoria. Les vermell-i-negres han fet una temporada brillant i han jugat per primera vegada aquesta fase d'ascens.

Darrer partit de la temporada per al SantCu amb una exhibició ofensiva plena d'efectivitat. La primera gran ocasió ha estat, només començar, per a les visitants al primer minut. A la jugada següent, diana local a través de Laura Sesé amb una molt bona definició.

La mateixa Sesé ha fet el segon al quart d'hora de joc i ha posat en avantatge l'equip vermell-i-negre. Amb el 2 a 0 s'ha arribat al descans. A la represa, la Roca ha estirat línies, però sense encert.

Paula Ortiz, a falta d'un quart d'hora per acabar el matx, ha sentenciat el 3 a 0.