El SantCu pateix però acaba superant l'Horta

El conjunt santcugatenc ha guanyat (2-1) davant els hortencs i segueix ocupant la part alta de la taula

El Sant Cugat Futbol Club ha guanyat (2-1) l'Horta en el partit corresponent a la vint-i-unena jornada del grup 2 de Primera Catalana. Amb aquest triomf, els homes entrenats per Oriol Alcázar recuperen les bones sensacions i certifiquen la quarta posició de la classificació, ja molt lluny del Tona, que és líder i que ho té tot de cara per aconseguir l'ascens a Tercera Federació.

El matx ha començat amb un Sant Cugat que, davant les desconnexions inicials dels barcelonins, ha estat capaç de generar algunes ocasions clares de perill. De fet, ha estat al minut 5 de partit quan, els vemell-i-negres, han aconseguit obrir la llauna gràcies a una gran acció individual per part de Marc Rodríguez (1-0).

Uns minuts després, l'Horta, que necessitava puntuar per allunyar-se de la zona baixa de la taula, s'ha reactivat a través de les accions a pilota aturada. Malgrat això, el SantCu ha estat de defensar-les sense patir en excés i, fins i tot, instants abans d'arribar al descans, ha estat capaç d'eixamplar la diferència amb una diana que ha estat fruit de la pressió avançada. Així doncs, Iván Muñoz ha estat l'encarregat de situar el 2 a 0 amb el qual s'ha arribat al temps de descans.

Després del pas pels vestidors els barcelonins han mogut fitxa i han estat capaços de canviar la dinàmica gràcies a les variacions tàctiques implementades pel cos tècnic. L'Horta avisava, especialment arran de les accions a pilota aturada, fins que a l'equador de la segona meitat, l'àrbitre ha assenyalat un penal que els hortencs han aprofitat per escurçar les diferències (2-1).

A partir d'aquest instant, el partit s'ha trencat i les anades i tornades per part de tots equips han estat constants. Tot i l'embranzida final de l'Horta, els vermell-i-negres han protegit el marcador a la perfecció, aconseguint sentenciar el matx i recuperant les bones sensacions tot i les múltiples baixes ja confirmades en defensa.

La setmana vinent, el SantCu, que ocupa la zona alta de la classificació, visitarà el Can Vidalet, rival directe que acumula deu victòries en vint-i-una jornades de competició.