El SantCu femení supera el líder, el Cornellà, i té a tocar la fase d'ascens

Un gol de Laura Sesé al minut 85 suposa el triomf santcugatenc (3-2) davant les del Baix Llobregat

L'equip femení del SantCu ha superat (3-2) el Cornellà a l'avantpenúltima jornada del subgrup 1A de Preferent. Les vermell-i-negres, segones, ha superat el líder en un partit marcat pel golàs de Laura Sesé a les acaballes del matx. Les santcugatenques han de guanyar un dels dos partits que li resten per jugar la fase d'ascens a Primera Nacional. Les de Nacho Casanova tornaran d'aquí a 15 dies a la competició quan visitaran el camp de l'Enfaf andorrà, penúltim classificat.

El matx ha tingut un dominador clar a la primera meitat, el SantCu. En els primers 20 minuts, les vermell-i-negres han dominat a plaer i han gaudit d'ocasions clares per inaugurar el marcador. Marta Feliu, a la mitja hora de joc, ha posat en avantatge a les locals.

El domini santcugatenc ha persistit fins a arribar al descans. A la represa, avís del Cornellà amb pilota al travesser. Un penal xiulat per l'àrbitre a favor del SantCu ha servit per posar el 2 a 0, obra d'Eli Romero.

Les del Baix Llobregat han canviat el sistema tàctic i han anat a pressionar a camp contrari. El gol de Soledad Agüero ha posat emoció al matx al minut 72. Tres minuts més tard, Sara Serna ha empatat després de transformar un penal. Les visitants han disposat d'alguna ocasió més per fer el tercer.

Final del partit i triomf d'or per a les santcugatenques.