Pau Víctor seguirà jugant al Girona aquesta temporada

El santcugatenc ha descartat la possibilitat de marxar cedit a d'altres conjunts


  • Comparteix:

Pau Victor en una acció de partit amb el Girona / Foto: Girona FC

Pau Victor en una acció de partit amb el Girona / Foto: Girona FC

El futbolista santcugatenc del Girona, Pau Víctor, seguirà formant part del club gironí aquesta temporada. Víctor, format a les categories inferiors del Junior i del Sabadell, mantindrà la fitxa del filial, però estarà en dinàmica amb el primer equip, que competeix a Segona Divisió. El santcugatenc té contracte amb vigor amb el Girona fins al juny de 2024 i ha descartat marxar cedit a d'altres clubs.

El conjunt blanc-i-vermell, que l'any passat es va quedar a les portes de l'ascens a Primera Divisió després de perdre davant el Rayo Vallecano, aspira a tornar a ocupar les posicions capdavanteres de la classificació.

Víctor seguirà lluitant i treballant per fer un pas més a la seva carrera i consolidar-se al primer equip de forma definitiva. Tot i l'evident projecció del jugador santcugatenc, el Girona vol que el jugador segueixi evolucionant i comptant amb minuts de qualitat al filial, que competirà al Grup 5 de la nova Tercera Federació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.