Enric Franquesa fitxa pel Llevant de Primera Divisió per quatre temporades

Després de la gran temporada al Girona de Segona, cedit pel Vila-real, l'equip granota i el groguet han acordat el seu traspàs


  • Comparteix:

Enric Franquesa, celebrant un gol amb el Girona aquesta temporada / Foto: Girona FC

Enric Franquesa, celebrant un gol amb el Girona aquesta temporada / Foto: Girona FC

Enric Franquesa finalment sí que jugarà a Primera Divisió la propera temporada. Malgrat quedar-se a les portes de l'ascens amb el Girona, ha fitxat pel Llevant per la propera temporada. El jugador santcugatenc de 24 anys ha sigut traspassat pel Vila-real (equip que l'havia cedit al Girona) al Llevant fins al 2025. La gran temporada a l'equip gironí li ha obert les portes de la Lliga Santander, on ha sigut el lateral esquerre titular del tècnic Francisco, ha jugat 30 partits i ha fet quatre gols, un dels quals al camp del Rayo Vallecano en el partit d'anada de la final del play off d'ascens, que finalment no va servir per pujar de categoria.

Enric Franquesa, fill de l'expresident de l'associació Sant Cugat Empresarial (SCE) Joan Franquesa, havia jugat la temporada anterior al Mirandés, també cedit pel Vila-real, en el que va suposar el seu debut al futbol professional després de jugar a Segona B amb el Vila-real B. El santcugatenc va fitxar pel Vila-real l'estiu de 2017 després de desvincular-se del FC Barcelona, després de nou anys a la Masia. Franquesa va arribar al Barça del Junior.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.