El SantCu goleja al Mataró, però es queda a les portes del campionat de lliga

Els vermell-i-negres finalitzen subcampions del subgrup B de Primera Catalana


  • Comparteix:

El SantCu ha superat al Mataró (4-1) a la darrera jornada del subgrup B de la Primera Catalana de futbol. L'equip depenia d'una derrota de la Guineueta per acabar líders, però els barcelonins no han perdonat. Tot i això, els homes d'Oriol Alcázar han tancat una gran temporada certificant, amb aquesta victòria, el subcampionat de lliga.

Els vermells-i-negres han iniciat l'enfrontament amb molta fortalesa i una clara intenció de dominar. En els primers instants han aconseguit acorralar al conjunt visitant i generar diverses opcions per obrir el marcador. En el minut 7, els santcugatencs han trobat el premi gràcies a Manel Montoya, que ha aprofitat una deixada de cap a l'interior de l'àrea per avançar a l'equip (1-0).

Els visitants, que fins al moment no havien estat capaços de trepitjar el camp contrari, han tingut un xut potent des de la frontal que Guillem Nadal ha desviat en una intervenció meritòria. Els santcugatencs han seguit amb el matx sota control i han trenat combinacions perilloses.

El Mataró ha respost amb comptagotes, però ha gaudit d'una oportunitat manifesta que, un altre cop, s'ha topat amb la mà del porter local, incontestable durant tot el duel. També han pogut igualar el lluminós en un córner, però el cop de cap s'ha perdut per sobre del travesser. En l'última acció de la primera meitat, Ferran Roca ha ampliat l'avantatge després d'una bona assistència de Jordi Ranera, molt actiu i encertat (2-0).

A la represa, la dinàmica no ha variat. Els locals han seguit amb la possessió i produint una sensació de perill constant, mentre que els mataronins s'han apropat en moments puntuals.

Els santcugatencs han malgastat un penal, llençat per Jordi Rodríguez i aturat pel porter visitant, però en el córner posterior, després d'un refús, Ferran Roca ha engaltat un xut per sentenciar el partit (3-0).

Amb duel liquidat, la intensitat s'ha reduït i han aparegut més espais. Els dos conjunts han gaudit d'oportunitats i els visitants han aconseguit anotar, obra d'Enrique Amador (3-1). A cinc minuts de la conclusió, Sergi Vicente ha tancat la golejada amb una jugada personal (4-1).

El tècnic del Sant Cugat, Oriol Alcázar, ha destacat la bona feina realitzada durant tota la temporada i ha recalcat que "buscaran aprendre dels petits detalls de cara a la próxima temporada".

El SantCu, que enguany retornava a la màxima divisió catalana, ha tancat la temporada certificant la segona posició.






Oriol Alcazar

Crec que hem fet una gran feina. Som un equip jove i hem jugat i competit a un gran nivell. Hem quedat segons a la classificació i esperem que l'any que ve com a mínim ho igualem



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.