El Sant Cugat femení ha acabat patint per derrotar (3-2) al Palautordera

Les santcugatenques han vist com en deu minuts les visitants els hi retallaven distàncies

El Sant Cugat femení porta vuit jornades sense perdre. / Foto: Cugat Mèdia

El Sant Cugat femení ha acabat patint per guanyar al Palautordera (3-2) en la jornada 14 de Preferent. Les santcugatenques s'han posat tres gols per davant al marcador, però han vist com les blaves-i-grogues els hi retallaven distàncies amb dos gols en deu minuts. Les golejadores santcugatenques han estat Ariadna Forment, Alexandra Garcia i Elisabet Romero. Les de Tono Capdevall encadenen vuit jornades sense perdre.

El Sant Cugat s'ha avançat a la primera part amb un gol d'Adriana Forment al minut 24 i un d'Alexandra Garcia al 32. Tot i posar-se per davant del marcador al primer període, les santcugatenques no han aconseguit dominar al Palautordera.

A la represa, Elisabet Romero ha aconseguit marcar el tercer gol santcugatenc, un gol que semblava que donaria tranquil·litat a les de Tono Capedvall. Després del tercer gol, el Sant Cugat ha fet diversos canvis per donar descans a algunes de les peces claus de l'equip. Uns minuts després, el Sant Cugat ha disposat d'un penal que ha llançat Ari Forment, però que ha aturat la portera visitant.

A partir del penal fallat, el Palautordera ha agafat embranzida i s'ha acostat amb perill a la porteria del Sant Cugat. Al minut 63 les visitants han retallat distàncies transformant un penal. Deu minuts després, al 73, les visitants han marcat el segon i han posat la por al cos del Sant Cugat. Els instants finals del partit el Palautordera ha pressionat al Sant Cugat, però les de Tono Capdevall han aconseguit mantenir el resultat final.

L'entrenador del Sant Cugat, Tono Cadevall, explica que "en les darreres jornades l'equip està fent bones primeres parts, però ha d'intentar canviar les males dinàmiques de la segona part". El tècnic santcugatenc reflexiona sobre la davallada de l'equip a la segona meitat: "Amb el 3 a 0, els canvis dels dos equips han permés que el partit es descontrolés". El Sant Cugat es manté a la part alta de la classificació i la propera jornada visitarà al Pubilla Cases, un rival directe en la lluita per la part alta de la classificació.

Tono Capdevall

Portem diversos partits fent primeres parts dolentes però estem intentant canviar aquesta dinàmica.