El Mira-sol Baco s'imposa en el derbi femení de futbol davant el SantCu B

Les mirasolenques es consoliden a la part alta de la taula i continuen invictes davant un lluitador conjunt visitant

Acció del partit entre el Mira-sol Baco i el SantCu B / Foto: Mira-sol Baco

El Mira-sol Baco s'ha imposat (2-1) davant el SantCu B en matx corresponent a la jornada 3 del grup 1 de la Primera Catalana de futbol. Un gol de Maria Brau i Maria Riera per a les locals a la mitja part han donat avantatge a les locals, però Paula Gómez, a falta de 10 minuts per al final, ha posat emoció al matx. Les mirasolenques són terceres i les vermell-i-negres ocupen la part mitja de la taula.

Duel molt igualat i amb molta emoció el que s'ha disputat aquest diumenge a la ZEM de Mira-sol. El partit s'ha iniciat amb més possessió de pilota del SantCu i amb un Mira-sol esperant per sortir al contraatac.

El matx s'ha trencat a la mitja hora de joc quan Maria Riera en una jugada d'estratègia ha establert l'1 a 0. I quan semblava que el partit arribava a la mitja part, Maria Brau ha establert el 2 a 0. Un cop important per a les visitants.

A la represa, el SantCu ha sortit amb una marxa més i ha tancat les mirasolenques al darrere. Tot i això, les millors ocasions han estat per a les verd-i-negres amb tres accions conduïdes per una incisiva Jessica Muriana que no han trobat el camí del gol per ben poc.

Paula Gómez ha marcat el minut 80 i ha posat molta tensió al matx. L'ocasió més clara per empatar l'ha tinguda la portera Judith Jones a la sortida d'un córner amb dues rematades dins de l'àrea, una aturada per la portera mirasolenca Laia Albert i el refús tampoc ha trobat l'encert entre els tres pals.