El tècnic del Valldoreix, Jose Vargas, indignat per la suspensió de la Segona Catalana

"La federació no pren decisions i els clubs de Primera Catalana diuen que no tenen diners i fitxen jugadors de Segona, són uns hipòcrites de merda"


  • Comparteix:

Jose Vargas, tècnic del Valldoreix FC / Foto: Valldoreix FC

Jose Vargas, tècnic del Valldoreix FC / Foto: Valldoreix FC

El tècnic del Valldoreix FC, Jose Vargas, ha carregat contra la federació catalana per la finalització de la temporada a Segona Catalana, categoria on participa l'equip verd-i-blanc, anunciada aquest dilluns al vespre per l'ens federatiu. Vargas assenyala que la federació 'no pren decisions' i que amb aquesta postura 'devalua la categoria perquè la temporada que ve poden baixar més del 60% dels equips participants'. El tècnic verd-i-blanc també denuncia que 'alguns clubs de Primera Catalana es queixen de manca de recursos econòmics i fitxen els millors jugadors de Segona Catalana amb incentius econòmics. 'Aquests personatges són uns hipòcrites de merda'. L'altre club que participa a la categoria és l'Atlètic Junior i on el seu tècnic, Alberto Morales, accepta la decisió, però es mostra 'preocupat' pel pla de competició de la temporada que ve.

Ja és una realitat. Atlètic Junior i Valldoreix FC tornaran a competir la temporada que ve a Segona Catalana. Per tant, l'actual campanya es dóna per finalitzada després del comunicat oficial emès aquest dilluns per la federació catalana.

Les reaccions no s'han fet esperar i el primer a lamentar aquesta decisió és el Valldoreix FC a través del seu entrenador. Jose Vargas. Vargas lamenta "la hipocresia de molts clubs de Primera Catalana" i "de les persones que envolten aquestes entitats".

Vargas també assenyala la negativa de molts clubs de tornar a jugar a Segona Catalana, però "faran el mateix amb els equips juvenils o de Tercera o Quarta Catalana?" es pregunta l'entrenador del Valldoreix.

El tècnic del Junior, Alberto Morales, es mostra "trist" per la decisió i també "preocupat" pel nou pla de competició que pot fer que la campanya 2021-2022 més del 60% dels equips participants baixin de categoria.






Alberto Morales

El que ens preocupa és el pla de competició de la nova temporada.

Jose Vargas

Com que no vull prendre decisions que les preguin els clubs. Ha començat una guerra. Clubs que no tenen diners a Primera Catalana i fitxen jugadors amb incentius econòmics a jugadors de Segona.

Jose Vargas

Seria molt d'hipòcrites que els clubs que no volen jugar a Segona Catalana facin jugar els juvenils.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.