El Valldoreix es veu superat per un efectiu Molins de Rei i s'allunya de la part alta

Els valldoreixencs encadenen tres jornades sense guanyar després d'ensopegar a Molins de Rei

Imatge d'arxiu / Font: Valldoreix FC

El Valldoreix ha perdut (3-1) al camp del Molins de Rei a la jornada 20 del grup 3 de Segona Catalana i encadenen tres jornades sense guanyar. Els valldoreixencs han rebut dos gols a la primera mitja hora, però han retallat distàncies abans d'arribar al descans. Un gol en el segon temps dels molinencs ha sentenciat el matx. Els de Jose Vargas són sisens, a set punts dels colíders, Sitges i Sant Cugat. Els verd-i-blancs rebran la Fontsanta, rival de la part baixa de la taula.

El Valldoreix s'ha vist superat al camp del Molins de Rei davant un rival molt efectiu en atac i ràpid en el contraatac. Els de Jose Vargas no s'han trobat còmodes sobre el terreny de joc davant un conjunt local que ha fet un bon treball defensiu. Dos gols del Molins, abans de la primera mitja hora, i un del Valldoreix, abans d'arribar al descans, han donat certa confiança per als verd-i-blancs.

A la represa, els valldoreixencs han tingut una clara ocasió per empatar quan el porter local ha tret sota pals un xut dels visitants. En una jugada ben trenada al contraatac, el Molins ha establert el tercer i definitiu gol. L'entrenador de l'equip, Jose Vargas, creu que encaixar el tercer gol ha estat clau per a la derrota.

Jose Vargas

Amb el 2 a 1 hem desaprofitat una ocasió molt clara que podia canviar el curs del partit.