El SantCu supera per la mínima el Fontsanta i recupera el lideratge

Un solitari gol de Naufal al minut 80 certifica els tres punts vermell-i-negres

Naufal ha marcat el gol del triomf / Font: Cugat Mèdia

El Sant Cugat Futbol Club supera (1-0) el Fontsanta a la jornada 16 del grup 3 de la Segona Catalana i recupera el lideratge del grup 3 de Segona Catalana. Els vermell-i-negres han aprofitat l'ensopegada del Sitges per encapaçalar la classificació. Els de Joan Garcia s'han retrobat amb el triomf en un partit molt travat on els del Baix Llobregat han exhibit molt ordre defensiu. Naoufal el Ghrim ha marcat el gol de la victòria al minut 80 després d'una bona jugada col·lectiva.

El SantCu ha retornat al camí de la victòria després d'ensopegar en el darrer matx de 2019 per 1 gol a 0 al camp del Molins de Rei. Els vermell-i-negres han iniciat el 2020 amb triomf treballat i ple d'obstacles. El SantCu ha sortit endollat, però s'ha trobat amb un Fontsanta molt ordenat defensivament amb dues línies de quatre molt juntes i sense gairebé espais. El dominador del matx era el SantCu, però sense massa idees i amb poc profunditat. Els primers 45 minuts s'han exhaurit sense res destacable i cap ocasió important.

A la represa, el Fontsanta ha estirat línies i ha dominat el primer quart d'hora. A partir d'aquest instant, canvi radical dels vermell-i-negres amb gir en el sistema tàctic i molta profunditat. Arribades constants a l'àrea rival i sense encert en els darrers metres. El capità, Naoufal, ha marcat després de plantar-se sol davant el porter i l'ha superat amb un xut ras. Intents dels visitants per empatar i aturada magistral del jove Guillem Nadal que ja suma tres partits consecutius com a titular. El segon entrenador de l'equip, Nelson Ocampo, ressalta la bona feina de l'equip i la confiança que dona els tres punts sumats. Els santcugatencs jugaran la propera jornada al camp del Prat Delta, conjunt de mitja taula.