El SantCu esgarrapa un punt al 84 i es manté a tres punts del descens

Els vermell-i-negres sumen tres partits sense guanyar però es mantenen en onzena posició amb 29 punts

Imatge d'arxiu / Foto: Sant Cugat FC

Futbol

Publicat el 24/feb/19 per Pau Vázquez

El primer equip masculí del Sant Cugat FC empata al minut 84 davant el Banyoles (1-1) i esgarrapa un punt que el manté tres per sobre del descens. Els vermell-i-negres no han ofert la seva millor versió durant els primers 45 minuts de joc, però un canvi tàctic ofensiu al segon període ha permès a l'equip empatar un partit que se li havia posat coll amunt. Amb aquestes taules, però, el conjunt santcugatenc encadena el tercer partit consecutiu sense guanyar al grup 1 de Primera Catalana.

El SantCu arribava al partit amb la necessitat de sumar punts i trencar amb una dinàmica negativa de dues derrotes consecutives que l'han apropat perillosament a la zona de descens. Després d'un primer temps on l'equip s'ha vist superat en totes les facetes del joc però que ha acabat amb empat a zero, els de Joan Garcia han posat una marxa més i han millorat el seu joc. Això sí, sense premi, ja que el Banyoles ha inaugurat el marcador amb un gol d'Eric Gispert al minut 53 que ha aprofitat un refús del porter després d'un potent xut de Turon.

Amb el resultat en contra, el Sant Cugat ha fet un canvi ofensiu incorporant un davanter més a l'atac. Les ocasions santcugatenques han començat arribar, i al minut 84, Pablo ha fet l'empat a la sortida d'un córner. Amb el partit obert de nou, tots dos equips han gaudit d'ocasions per endur-se els tres punts, però finalment l'electrònic no s'ha mogut.

El segon entrenador de l'equip, Nelson Ocampo, ha destacat el treball de l'equip tot i no aconseguir finalment la victòria.