El SantCu suma tres punts d'or a Manlleu en un final de partit amb molta polèmica


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Sant Cugat FC

Imatge d'arxiu / Foto: Sant Cugat FC

El Sant Cugat FC guanya (0-1) davant l'AEC Manlleu en la jornada 19 del grup 1 de Primera Catalana. Un solitari gol de Mauri en el minut 60 ha donat els tres punts a un Sant Cugat que suma així un important triomf que trenca una ratxa de tres partits sense guanyar i el deixa amb 25 punts. El final del partit ha estat envoltat de polèmica per l'agressió del porter local a l'àrbitre amb una puntada de peu després d'anular-li un gol a la sortida d'un còrner i expulsar-lo per tocar la pilota amb la mà.

Els vermell-i-negres tornen a guanyar com a visitants un partit després de cinc partits sense sumar la victòria a domicili. Els santcugatencs han estat molt solidaris en totes les línies, amb un gran treball defensiu de tot el bloc i encertats en atac, amb un Mauri Alfarás que ha tornat a veure porteria i ha arrodonit així un gran partit. La nota negativa del matx ha estat el final del partit on l'àrbitre ha rebut una puntada de peu del porter local que l'ha agredit després de veure com l'expulsava per marcar amb la mà a la darrera jugada del partit a la sortida d'un còrner.

Amb el triomf els santcugatencs se situen setens i la setmana que ve reben el San Juan de Montcada, cuer amb 15 punts.




Nelson Ocampo

Per fi tornem a jugar fora de casa i estic molt content de la feina dels jugadors. La nota trista són els incidents al acabar el partit i esperem que es prenguin mesures.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.