Un Valldoreix tou a pilota aturada cau golejat al camp del Turó de la Peira

El Valldoreix ha caigut al camp del Turó Peira / Font: Valldoreix

Futbol

Publicat el 25/nov/18 per Joan Garcia

El Valldoreix FC ha caigut (5-1) al camp del Turó Peira a la jornada 13 del grup 2 de la Segona Catalana de futbol. Els valldoreixencs han igualat el gol local abans d'arribar al descans. A la represa, els barcelonins han aprofitat les jugades a pilota aturada per marcar quatre gols que han deixat el matx sentenciat. Els verd-i-blancs són catorzens, a un sol punt del descens.

El primer temps ha estat igualat, tot i que els locals s'han avançat a través de Jordi López al minut 12. Abans d'arribar al descans, Jan Garcia-Planas ha empatat. A la represa, els locals han demostrat la condició de segon classificat i han marcat quatre gols per certificar el triomf. El Valldoreix rebrà diumenge que ve la visita del Llefià, conjunt de mitja taula.