El femení del SantCu supera el Manlleu i trenca amb la ratxa de partits sense guanyar

Les de Tono Cadevall escalen fins la tercera posició amb 13 punts després d'aquesta victòria per 2 gols a 4

Imatge d'un partit de les santcugatenques d'aquesta temporada

Futbol

Publicat el 3/nov/18 per Pau Vázquez

El primer equip femení del Sant Cugat FC guanya el Manlleu (2-4) a la vuitena jornada del grup 1 de Preferent i trenca finalment amb la ratxa de partits sense sumar els tres punts. Les vermell-i-negres han sabut jugar amb el marcador en contra en dues ocasions i a la segona meitat han firmat la sentència del partit. Amb aquesta victòria, les de Tono Cadevall escalen fins la tercera posició amb 13 punts, i visitaran el camp del Vic a la propera jornada.

Mal inici del Sant Cugat, que ha vist com ja al minut cinc les locals s'han avançat al marcador amb un gol de Carla Niubo. La reacció vermell-i-negre, però, no s'ha fet esperar, i quatre minuts més tard Lidia Rubio ha firmat l'empat. Amb el marcador igualat ha començat un nou partit per les santcugatenques, però el Manlleu no ha perdut l'eficàcia de cara a porteria i al minut 13 Niubo ha aconseguit el doblet. El 2 a 1 s'ha mantingut al marcador fins a les acavalles de la primer meitat, fins que al minut 42 Ariadna Forment ha tornat a donar ales a l'equip.

A la segona meitat, el SantCu ha posat una marxa més perquè al minut 69, Lara Claramunt, que ha sortit des de la banqueta, posés el 2 a 3 al marcador. Quan tot semblava indicar que el partit acabaria amb aquest resultat, Elisabet Romero ha fet el 2 a 4 final al minut 89.