El Sant Cugat goleja el Pontenc i es manté líder de la Preferent femenina

Futbol

Publicat el 30/set/18 per Àlex Masana

El Sant Cugat supera (3-0) sense excessius problemes el Pontenc gironí, encadena la tercera victòria consecutiva a la Preferent femenina i es manté colíder de la categoria juntament amb el Fontsanta Fatjó. Marta Feliu i Lídia Rubio, que ha fet dues dianes, han estat les golejadores del conjunt santcugatenc.

El Sant Cugat no ha passat cap mena d'angúnia per superar el Pontenc en la tercera jornada de la divisió gironina. Les santcugatenques, líders de la categoria, han passat per sobre d'un conjunt gironí que no ha inquietat en cap moment. Ja en la primera jugada del partit, Marta Feliu ha obert la llauna i el partit ja ha fet baixada per a les locals. El conjunt de Tono Cadevall ha dominat el joc però la falta d'inspiració en els metres finals no ha permès una golejada major. Només Lídia Rubio ha tingut el punt de mira afinat. Dues canonades seves han servit per segellar el triomf en només mitja hora de joc. Per la seva banda, les gironines només han registrat un xut a porta en els primers 45 minuts.

A la represa, les santcugatenques han deixat de pitjar l'accelerador i les pulsacions del duel han baixat en picat. Només una rematada al pal del Pontenc ha fet passar alguna angúnia a un Sant Cugat que, tot i això, ha tingut sempre el control del duel. La mateixa Lídia Rubio hauria pogut eixamplar les distàncies en el marcador però la falta de punteria ha fet que el marcador no es mogués.