El Valldoreix suma el primer punt a Segona Catalana davant el Pubilla Casas


  • Comparteix:

El Valldoreix ha empatat amb el Pubilla Casas

El Valldoreix ha empatat amb el Pubilla Casas

El Valldoreix FC empata (2-2) davant el Pubilla Casas a la segona jornada del grup 2 de la Segona Catalana de futbol. Els de Jose Vargas s'han vist superats en el primer temps per als visitants, però a la respresa els locals han tingut més domini del joc. Els verd-i-blancs sumen el primer punt a la nova categoria.

El Valldoreix ha inicia el matx de la millor manera avançant-se a través de NIcolás Olóndriz. A partir d'aquest instant, els visitants han dominat i han passat a tenir les millors ocasions. A les acaballes del primer temps, Cristian Cala ha empatat. A la represa, els valldoreixencs han canviat el ritme del partit i Carlos Belmar al minut 61 ha posat per davant els verd-i-blancs. L'alegria ha durat ben poc amb el segon gol de Cala que ha igualat el matx. Els d'Hospitalet han seguit atacant davant un Valldoreix que ben replegat ha buscat algun contraatac per aconseguir els tres punts. Finalment, repartiment de punts.

L'entrenador del Valldoreix, Jose Vargas, creu que l'empat és just.

José Vargas

El partit ha estat molt competit. La primera part ha estat seva i la segona, nostra.


Els valldoreixencs visitaran aquesta jornada el Canyelles, equip que encara no ha sumat cap punt en les dues jornades de competició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.