El santcugatenc David López renova fins al 2023 amb l'Espanyol


Temes relacionats

Entrevistarem el jugador del RCD Espanyol David López (20/gen/17)


  • Comparteix:

El jugador, aquest dimecres, després de la roda de premsa / Foto: Twitter David López

El jugador, aquest dimecres, després de la roda de premsa / Foto: Twitter David López

L'espanyol ha renovat aquest dimecres el jugador santcugatenc, David López, fins el 2023. La renovació implica l'ampliació i millora del contracte amb una clàusula de rescissió de 50 milions d'euros. Després de molts rumors de la possible marxa del jugador al Fulham, el central 'perico' es quedarà al club català.

El jugador, que fa quatre anys va marxar al Nàpols, va tornar el 2016 al club blanc-i-blau per falta de minuts a l'equip italià. El mateix López, en roda de premsa, ha admès les dificultats per arribar a la renovació amb l'Espanyol, enmig dels rumors sobre la possible entrada al Fulham.

Tot i això, finalment, el tercer capità del primer equip es quedarà al RCDE. El jugador s'ha mostrat 'content' i 'il·lusionat' ja que, després de firmar, López ha assegurat que mantenir-se al club 'perico' 'és un somni fet realitat'. També ha destacat que espera 'poder retornar al club l'esforç que han fet per a ell', sobretot amb la millora del contracte.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.