La 15a edició del Torneig Mira-sol Baco reuneix les categories inferiors d'onze equips


  • Comparteix:

L'aleví A va ser un dels protagonistes de l'edició anterior

L'aleví A va ser un dels protagonistes de l'edició anterior

El futbol serà el protagonista aquest cap de setmana a Mira-sol amb la 15a edició del Torneig Mira-sol Baco que reunirà una onzena d'equips. La competició, que se celebra conjuntament amb el Dia del Soci del CFU Mira-sol Baco, estarà divida en les categories alevina, benjamina i prebenjamina. Dissabte serà el torn dels cinc alevins i un prebenjamí del Mira-sol, mentre que diumenge jugaran els quatre equips benjamins i els dos prebenjamins restants.

Els onze equips que participen al torneig són el Mira-sol, el Sabadell, el Terrassa, el Sant Andreu de la Barca, el Can Vidalet, l'Europa, el Roureda, el Rubí, el Sant Quirze, el Villaverde i el Sant Fost. En totes les categories l'encreuament serà a tres bandes entre dos equips visitants i un local. Els partits dels prebenjamins seràn de 10 minuts per part, els de benjamins de 12 i els alevins diputaran parts de 15 minuts. Els equips vencedors sumaran tres punts i els que perdin en sumaran un. En cas d'empat cada conjunt rebrà un total de dos punts.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.