El Mira-sol Baco estrena la temporada oficial i presenta un equip més respecte l'any passat

Futbol

Publicat el 29/set/17 per Albert Diumenjó

El Mira-sol Baco estrena la temporada oficial i presenta 24 equips, un més respecte el curs de l'any passat. L'entitat mirasolenca ha reunit aquest divendres prop de 370 futbolistes a la ZEM Mira-sol entre les categories prebenjamí i veterà. El president del club, Joan Salabert, ha explicat que el club ja està consolidat i volen fer un salt qualitatiu a nivell esportiu.

El Mira-sol Baco creix amb l'arribada d'un nou prebenjamí i ja compta amb 24 equips al club. Cinc equips prebenjamins, quatre benjamins, cinc alevins, tres infantils, dos cadets, dos juvenils, els dos equips sèniors i l'equip de veterans han saltat a la gespa de la ZEM Mira-sol per donar el tret de sortida a un nou curs esportiu.

A la presentació hi ha hagut representació de la Federació Catalana de Futbol amb l'assistència d'Albert Montull. També ha fet acte de presència el regidor d'Esports de l'Ajuntament, Eloi Rovira, i membres del Campus Sant Cugat Índia, que col·labora estretament amb el club des de fa dues temporades.