Un Junior encara 'de pretemporada' rep el Rubí, recent descendit i ferm candidat a l'ascens

Abu Rafiu i els seus companys reben el Rubí

Futbol

Publicat el 9/set/17 per Dani Aguilà

El Junior de futbol s'estrena a casa aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda davant el Rubí, un dels equips que ha descendit aquest curs al grup 3 de Segona Catalana i que té una de les plantilles més fortes de la categoria. L'equip santcugatenc, que segons el seu entrenador, Hans Schönhöfer, encara es troba en fase 'de pretemporada', espera sumar els primers punts del curs després de caure al debut.

Tot i reconèixer que els seus homes encara es troben treballant per agafar el to competitiu adequat per poder fer front als principals conjunts de la lliga, Schönhöfer espera anar sumant quants més punts millor per arribar a l'estat òptim de forma sense gaire distància del grup capdavanter. Per fer-ho, aquest dissabte intentarà allunyar al màxim el joc dels rubinencs de la seva àrea, amb especial atenció després de recuperació de pilota per fer mal al rival.

Ara bé, el tècnic es mostra convençut que el Rubí estarà molt atent, precisament, als errors que pugui cometre, tenint en compte que van ser aquestes imprecisions el que va fer que perdessin en l'estrena a la competició davant l'Espluguenc a casa (1-2), en un partit que van començar guanyant. Schönhöfer avisa del perill d'una de les plantilles que millor s'ha reforçat per provar de recuperar la categoria perduda el curs passat.

Hans Schönhöfer

És un dels equips que té més potencial, que ha fitxat jugadors experimentats. Ha fitxat força per intentar torna a pujar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Amb Jan Guix sancionat després de ser expulsat a la primera jornada, en què el Junior va caure al camp de l'Olímpic Can Fatjó, i alguns dels seus homes encara amb baix ritme com per jugar molts minuts, l'entrenador blau-i-negre també està pendent del mitjapunta navarrés Álvaro, que finalment signarà amb l'equip després d'unes setmanes en què s'ha volgut comprovar el seu nivell físic. El jugador s'incorporarà a les convocatòries a partir de les següents setmanes.