El Mira-sol Baco, el Junior B i el SantCu B jugaran al grup 6 de Tercera Catalana i el Valldoreix, al 11


  • Comparteix:

Junior B i Mira-sol es tornaran a veure les cares al grup 6 de Tercera Catalana

Junior B i Mira-sol es tornaran a veure les cares al grup 6 de Tercera Catalana

El Junior B, el SantCu B i el Mira-sol Baco es veuran les cares al grup 6 de la Tercera Catalana de futbol. El Mira-sol Baco torna a jugar al grup 6 després d'una temporada al 7, el SantCu B s'estrena a la categoria després de l'ascens i el Junior B és un clàssic de la categoria. L'inici de la competició serà el cap de setmana del 2 i 3 de setembre.

Sant Cugat viurà diferents derbis entre el SantCu B, el Junior B i el Mira-sol Baco. El Valldoreix B continua al grup 11 amb conjunts de Barcelona. La federació catalana confeccionarà els calendaris la setmana que ve.

El SantCu B després de la marxa del tècnic Joan Ruiz continua a la recerca de tècnic per consolidar l'equip a la nova categoria. El Junior B estrena nou entrenador, Joan Barber, procedent del Júpiter B. Barber continuarà amb la tasca formativa d'aquest filial. El Mira-sol Baco seguirà amb Miguel Ángel Romero que compleix la segona temporada al capdavant de l'equip verd-i-negre que intentarà millorar la desena plaça de la temporada passada.

El Valldoreix B seguirà entrenat per Jose Vargas que compaginarà aquesta tasca amb la de tècnic del juvenil A del Junior a Preferent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.