Catalunya goleja amb contundència l'equip de veterans del Junior en el 'Partit del Centenari'


  • Comparteix:

L'equip de veterans de la selecció de Catalunya ensorra amb contundència (0-9) els veterans del Junior en el Partit del Centenari. L'equip dirigit per Sergio González ha passat per damunt dels santcugatencs amb facilitat i ha estat el clar dominador del partit d'inici a fi. Més enllà del resultat, el matx ha estat una festa del futbol enfocada als socis per commemorar l'aniversari del Junior.

L'equip de veterans del Junior tenia tot un repte davant la selecció catalana de l'exentrenador de l'Espanyol Sergio González, que ha arribat a Sant Cugat amb una plantilla de nivell i noms de prestigi com Roger Garcia, Jordi Lardín i Jofre Mateu. La diferència de potencial entre tots dos equips ha decantat la balança ràpidament a favor del combinat català, que no ha tingut dificultats per obrir la llauna en els primers compassos de partit.

Després de la diana inicial, el pal ha estat el millor amic dels blau-i-negres i ha evitat que s'engreixés la diferència en el marcador. El Junior ha gaudit d'alguna oportunitat per fer mal a la porteria rival, sobretot a través de les botes de Hans Schönhöfer, tècnic del primer equip i l'home més perillós dels santcugatencs, però la falta de frescor en els últims metres no ha permès que l'ofensiva local arribés a bon port.

Catalunya ha demostrat ser diversos esglaons per sobre i ha fet dues dianes més abans del descans. La tònica a la represa ha estat similar, però a mesura que han avançat els minuts i han augmentat els gols amb segell visitant el Junior ha abaixat els braços. Els de González han dominat amb solvència, han jugat a plaer i han arribat a porteria contrària amb molta facilitat per certificar la victòria a base de gols. Fins a sis cops han enviat la pilota al fons de la xarxa per tancar la golejada amb un 0 a 9.

El president de la secció de futbol del Junior, Sergi Renieblas, es mostra satisfet amb el resultat de l'acte i agraeix la col·laboració de la Federació Catalana de Futbol.

Sergi Renieblas

Hem fet un retrobament de veterans dels darrers anys del club. Agraïm les facilitats de la federació, ha valgut la pena.


Després del partit, s'ha posat el punt final a la celebració amb un petit piscolabis amb els dos equips.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.