El benjamí A del SantCu afronta aquest cap de setmana el Campionat de Catalunya


  • Comparteix:

El benjamí A del SantCu disputa el Campionat de Catalunya / Font: Cedida

El benjamí A del SantCu disputa el Campionat de Catalunya / Font: Cedida

El benjamí A del Sant Cugat Esport disputa aquest cap de setmana el Campionat de Catalunya a Martorell. La competició reuneix els vuit millors conjunts catalans i es divideix en dos grups de quatre equips. Els santcugatencs han quedat enquadrats amb el Barça, el Reus i el Balaguer. Els de Xavi Balanya han acabat la lliga en tercera posició, plaça que serveix per accedir al campionat.

L'entrenador del SantCu, Xavi Balanyà, es mostra content i satisfet per jugar el Campionat de Catalunya, tot i que no era l'objectiu inicial de la temporada. Els vermell-i-negres han completat una lliga regular a Preferent en tercera posició amb 22 victòries, quatre empats i quatre derrotes. Els santcugatencs només s'han vist superats pel Barça, campió, i el Cornellà, subcampió.

Els vermell-i-negres debuten aquest divendres a les vuit de la nit davant el Barça. El SantCu afronta dissabte doble partit davant el Reus, a les deu del matí, i el Balaguer, a un quart de cinc de la tarda. El tècnic de l'equip, Xavi Balanyà, destaca l'alt nivell dels equips d'aquest grup.

Xavi Balanyà

Haurem d'estar atent amb els petits detalls. Hem d'encertar en les decisions.


L'altre grup està format per l'Espanyol, el Girona, el Quart i el Cornellà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.