El Junior diu adéu a la temporada davant un equip que es juga la salvació, el Montserrat Igualada


  • Comparteix:

El Junior afronta l'últim partit de la temporada / Font: Lluís Llebot

El Junior afronta l'últim partit de la temporada / Font: Lluís Llebot

El Junior acomiada la temporada 2016-17 aquest dissabte a les sis de la tarda a casa davant el Montserrat Igualada, tretzè classificat del grup 3 de Segona Catalana. A diferència de l'equip santcugatenc, que ja no s'hi juga res, els igualadins viuen una última jornada en què poden acabar caient en posicions de possible descens, en funció de les places que arrosseguin els descensos compensats. El Junior, de la seva banda, espera arribar al sisè lloc per igualar la posició del curs passat.

Després d'una temporada irregular en què no s'ha arribat a l'objectiu de lluitar per ascendir de categoria, el Junior intentarà com a mínim acabar en la mateixa posició en què va cloure el curs passat. Per fer-ho, cal que superin l'Atlètic Sant Just a la classificació, que és només un punt per sobre. Els de Schönhöfer hauran de fer primer la seva feina, que passa per superar un Montserrat Igualada que és sisè per la cua, però que podria caure al lloc catorzè, un per sota.

Tot i que fos així, les bases de competició salvarien els igualadins, tenint en compte que serien un dels equips amb millor puntuació en aquesta posició dels sis grups de Segona Catalana. Ara bé, caldrà esperar a saber quantes places s'arrosseguen des de les categories de dalt per garantir aquesta permanència, un fet que no és gens clar pel fet que hagin descendit tres equips catalans de Segona Divisió B. Per tot plegat, es tracta d'una última jornada vital per al Montserrat Igualada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.