El Sant Cugat Esport intentarà deixar més tocat un Masnou en hores baixes aquest dissabte


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport s'enfronta aquest dissabte a les sis de la tarda al CD Masnou en partit corresponent a la desena jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol. Els santcugatencs intentaran aprofitar la mala dinàmica d'un CD Masnou que, tot i baixar de Tercera, és cuer de la categoria i aquesta setmana estrena el nou tècnic, Juan Carlos Torres, en substitució de Walter Pandiani.

Els partits a la ZEM Jaume Tubau han de ser sinònim de punts per a un Sant Cugat Esport que en el darrer matx com a local va obsequiar els seus aficionats amb un 3 a 0 contra el Girona B. Després de la derrota en la visita al CF Lloret, de nou disputa uns punts vitals a casa contra el cuer de la categoria, el CD Masnou. És una oportunitat per tornar a agafar embranzida i de pas deixar tocats els maresmencs, que han viscut una setmana de canvis a la banqueta. L'uruguaià Walter Pandiani ha estat cessat pels mals resultats d'un equip fet per pujar de categoria i que fins el moment ha sumat tres punts sobre 27 possibles.

Ara, amb un tècnic nou, són tota una incògnita per als rivals, com comenta el tècnic del Sant Cugat Esport, José Alcaraz.

José Alcaraz

Intentarem seguir la nostra línia a casa i sortir enfortits del partit de l'altre dia a Lloret, tot i que al final se'ns va escapar.


Per al matx contra el Masnou, José Alcaraz continua amb la baixa de Didi i té el dubte de Lluís per lesió, que la setmana passada ja no hi va ser per sanció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.