El Junior busca fer més gran la bona ratxa en la visita al San Mauro


  • Comparteix:

El Junior està en un gran estat de forma

El Junior està en un gran estat de forma

El Junior visita el camp del San Mauro aquest dissabte a les sis de la tarda a la novena jornada del grup 3 de Segona Catalana. Els de Hans Schönhöfer sumen tres victòries i un empat en les darreres quatre jornades i han encadenat una sèrie de bons resultats que esperen refermar en la visita al camp del novè classificat.

Espluguenc, Fundació Atlètic Vilafranca i Moja han estat víctimes de la remuntada del Junior a la classificació. Els de Hans Schönhöfer han agafat el to òptim i han començat a escalar llocs a la classificació després d'un inici una mica titubejant de temporada.

El rival d'aquesta setmana és un San Mauro que està un punt per sota a la classificació i encadena una ratxa irregular de resultats amb derrotes i victòries. El tècnic del Junior, Hans Schönhöfer, destaca la fortalesa defensiva del seu equip en els darrers partits i creu que el rival és un equip que juga molt directe.

Hans Schonhofer

És un camp gran i juguen directes. Haurem de bascular bé, però estem en una bona línia de treball defensiu i som difícils de batre.


Els santcugatencs estan en sisena posició amb 13 punts, però encara estan lluny del líder, la Unificación Bellvitge, que en té 20. Els santcugatencs tenen les baixes per lesió de Kelian i Sergio Romero i el dubte de Bartu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.