El sènior B del Sant Cugat Esport i el Mira-sol Baco femenins pugen a Primera Catalana

El sènior B del Sant Cugat Esport jugarà a Primera Catalana / Font: Simón Basanta

Futbol

Publicat el 25/abr/16 per Albert Diumenjó

El sènior B del Sant Cugat Esport i el Mira-sol Baco femenins han aconseguit l'ascens a Primera Catalana de futbol. El SantCu ha certificat el campionat de lliga amb un empat a domicili davant el Can Boada (1-1) i les mirasolenques han golejat el Gimnàstic Manresa (3-5) per consolidar-se en segona posició. Els dos conjunts jugaran a Primera Catalana la temporada que ve juntament amb el primer equip del Sant Cugat Esport.

El sènior B del SantCu ha completat una temporada brillant al grup 2 de Segona Catalana després de sumar 21 victòries, dos empats i dues derrotes. Les de Simón Basanta s'han proclamat campiones a falta d'una jornada per acabar la competició. Les vermell-i-negres tancaran la lliga dissabte a les vuit del vespre amb la visita del Gimnàstic de Manresa.

El Mira-sol, després de guanyar la temporada passada la lliga de futbol 7, enguany han sumat un ascens a Primera Catalana. L'equip de Laura Gil i Àngel Codina ha sumat un balanç de 20 victòries, dos empats i tres derrotes. Les verd-i-negres finalitzaran el campionat diumenge a les dotze del migdia amb la visita de la Penya Blaugrana de Cervelló.