El Sant Cugat Esport femení B ajorna l'ascens a Primera Catalana després de caure davant l'EFO 87


  • Comparteix:

El sènior B del Sant Cugat Esport femení cau a casa davant l'EFO 87 (0-2) i ajorna l'ascens a Primera Catalana a la 24a jornada del grup 2 de Segona Catalana de futbol. L'equip vermell-i-negre no ha pogut davant l'entremat defensiu visitant, que ha sentenciat el partit al contraatac. Les santcugatenques han de guanyar la setmana que ve al camp del Can Boada per proclamar-se campiones.

La declaració d'¡ntencions ha estat molt clara des de l'inici del partit, entre un SantCu que volia la possessió davant un expectant EFO 87 que es replegava per sentenciar a la contra. Les vermell-i-negres, molt pressionades a la sortida de pilota, tenien dificultats per combinar amb encert fins a la porteria rival, i només generaven perill a pilota aturada. Quan semblava que s'arribaria amb l'empat a zero al descans, la visitant Jennifer Herrera ha enviat la pilota al fons de la xarxa.

A la represa, l'equip olesà ha aprofitat un error garrafal de la defensa local per marcar el segon al minut 46. El poc encert de cara a porteria, la solidesa defensiva visitant i una bona actuació de la portera olesana han estat les claus de la davallada santcugatenca, que ha vist com l'ascens haurà d'esperar a la setmana que ve.

La pròxima jornada el Santcu visita el camp del Can Boada, el tercer classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.