El sopar benèfic del Campus Sant Cugat Índia recapta més de 6.500 euros i dobla la participació


  • Comparteix:

El sopar benèfic del 4t Campus Sant Cugat Índia ha recaptat més de 6.500 euros en una cita que s'ha celebrat al vestíbul del Teatre-Auditori i que ha aplegat 220 persones, el doble que l'edició de l'any passat. Un creixement que respon a l'augment d'esports i participants en el campus d'enguany, on més enllà del Sant Cugat Esport hi participarà el Mira-sol Baco, la Unió Esportiva Sant Cugat i el Qbasket Sant Cugat.

A la cita hi ha assistit membres de les entitats que formen la iniciativa així com d'altres clubs esportius de la ciutat. La recaptació de la Fila Zero, donacions d'aquells que no han pogut ser al sopar, seguirà oberta fins l'inici del campus. A més, durant la nit s'han subhastat una samarreta del FC Barcelona de bàsquet i una altra del campus signades pel seu capità, Joan Carles Navarro, i també s'ha sortejat una samarreta del RCD Espanyol amb la signatura dels seus jugadors.

El responsable del Campus Sant Cugat Índia, Jaume Garcia, ha explicat que més enllà d'aquesta activitat es duran a terme més iniciatives conjuntes per recaptar fons per al projecte.

Jaume Garcia

Tenim altres projectes en comú, com en el dia de Sant Jordi. A més, cada club fa coses per la seva banda.


Al sopar, que ha estat amenitzat amb la música d'Alejandro Abad, també hi ha fet acte de presència el regidor d'Esports, Eloi Rovira.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.