El Campus Sant Cugat a l'Índia sortejarà una samarreta de Joan Carles Navarro al sopar benèfic


  • Comparteix:

Joan Carles Navarro, amb Jaume Garcia, responsable del Campus / Font: Campus SC Índia

Joan Carles Navarro, amb Jaume Garcia, responsable del Campus / Font: Campus SC Índia

El Campus Sant Cugat a l'Índia sortejarà, en el sopar benèfic d'aquest divendres, una samarreta del FC Barcelona de bàsquet signada pel seu capità, Joan Carles Navarro, una samarreta del Campus també amb la signatura del jugador blaugrana i una samarreta del RCD Espanyol signada pel primer equip blanc-i-blau. La cita té lloc les nou del vespre al Teatre-Auditori i estarà amenitzada per l'actuació del santcugatenc Alejandro Abad.

L'organització preveu l'assistència d'unes 200 persones, en un sopar en què es presentaran totes les activitats i iniciatives que organitza el campus. L'estada a Anantapur augmenta enguany participants i esports, amb l'entrada del Mira-sol Baco, la Unió Esportiva Sant Cugat i el Qbasket Sant Cugat, més enllà del Sant Cugat Esport. El sopar té un preu de 25 euros i l'organització també ofereix una fila zero per aquells que no puguin assistir al sopar i vulguin col·laborar-hi.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.