El Sant Cugat Esport derrota a domicili el Can Fatjó amb un gol de Fabiŕ Sintes

Imatge del partit entre el Can Fatjó i el Sant Cugat Esport

Futbol

Publicat el 13/des/15 per Joan Garcia / Pedro Miserachs

Un gol de Fabiŕ Sintes al minut 77 dóna la victňria al Sant Cugat Esport de futbol al camp de l'Olímpic Can Fatjó (0-1) a la jornada 14 del grup 3 de Segona Catalana. Els vermell-i-negres han guanyat amb 10 jugadors després de l'expulsió de Marc Capel poc abans de l'única diana del matx.

Els vermell-i-negres s'emporten els tres punts de Rubí en un matx molt igualat que s'ha decidit amb un solitari gol de Fabiŕ Sintes, que ha marcat dos minuts després d'entrar al terreny de joc. El primer temps ha finalitzat sense gols i en el segon, quan els locals han estirat les línies i jugaven amb superioritat per expulsió del santcugatenc Marc Capel, Fabiŕ Sintes ha fet l'únic gol del partit.

Amb un quart d'hora per endavant i amb un home menys, el Sant Cugat Esport s'ha dedicat a defensar i s'ha pogut endur un bon botí del Municipal de Can Fatjó. La victňria deixa els vermell-i-negres en setena posició amb 22 punts, els mateixos que el Moja, proper rival dels de José Alcaraz abans de l'aturada nadalenca la setmana que ve a la ZEM Jaume Tubau.