Benet (SantCu): 'Tenim molta confiança en el cos tècnic i en els jugadors'

Ferran Benet al mig de la imatge

Futbol

Publicat el 28/oct/15 per Joan Garcia

El director esportiu del Sant Cugat Esport, Ferran Benet, qualifica 'd'accidents' les dues derrotes al camp del Fundació Vilafranca i l'Òdena davant dos rivals que lluiten per la permanència al grup 3 de la Segona Catalana de futbol. Benet reitera la confiança en el cos tècnic i els jugadors i es mostra optimista perquè es produeixi un canvi en la dinàmica de resultats. El SantCu és dotzè amb 9 punts i acumula cinc jornades sense guanyar.

El SantCu ha sumat dos punts dels últims 15 en joc. El conjunt de José Alcaraz destaca per la solidesa defensiva i és el sisè equip menys golejat, però amb una falta d'encert atacant, ja que és el quart equip menys golejador. Aquesta és l'assignatura pendent dels vermell-i-negres, que no tradueixen en gol les oportunitats que tenen durant els partits.

L'objectiu de la temporada, la del centenari, és l'ascens a Primera Catalana, però ara mateix estan a nou punts del líder, l'Espluguenc, i a vuit del segon, el Junior, que ocupa plaça de promoció d'ascens. El director esportiu del SantCu, Ferran Benet, creu que és aviat per fer valoracions i manté total confiança en els tècnics i jugadors.

Ferran Benet

No tornaran a passar més accidents com el d'Òdena o Vilafranca. El moment de mirar la classificació és a final de temporada.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El SantCu rebrà diumenge a les dotze a la ZEM Jaume Tubau el líder, l'Espluguenc. Benet també ha repassat l'actualitat del futbol base en què destaca el benjamí A, que lidera la Preferent, i també el cadet A, que també és el primer classificat de la mateixa categoria.