El Sant Cugat Esport femení vol confirmar el lideratge davant l'Òdena a casa

El Sant Cugat Esport femení segueix invicte i suma 22 gols a favor

Futbol

Publicat el 10/oct/15 per Albert Diumenjó

El Sant Cugat Esport femení rep la visita d'un Òdena en hores baixes a la quarta jornada del grup 1 de Primera Divisió catalana de futbol. El partit es disputarà aquest diumenge a dos quarts de cinc de la tarda al ZEM Jaume Tubau i les santcugatenques, intractables en aquest inici de lliga, tenen una bona oportunitat per consolidar-se com a líders, tenint en compte que l'Atlètic Vilafranca, segon, visita el camp del Levante Las Planas, tercer.

El SantCu afronta la quarta jornada de lliga després de firmar un inici immillorable. Les vermell-i-negres segueixen invictes i presenten unes xifres contundents: han marcat 22 gols i només els han fet un. Aquest diumenge tenen l'oportunitat de seguir amb la bona ratxa atès que reben l'avantpenúltim classificat, un Òdena minvat de moral que encara no ha sumat cap punt.

A més, les d'Albert Martín tenen una bona opció de consolidar-se a dalt de tot de la taula. Aquesta mateixa jornada s'enfronten els dos altres equips que ho han guanyat tot fins ara, l'Atlètic Vilafranca, que té un gol average similar al de les vermell-i-negres, i el Levante Las Planas, que parteix amb cert avantatge en aquest duel pel fet de jugar com a local.