L'Esport al Carrer de la Festa Major

Persones de totes les edats poden participar a les activitats esportives de la Festa Major

Festa Major 2010

Publicat el 25/jun/10 per Carlos Catalan

Més de 20 activitats esportives formaran part de l'oferta d'Esport al Carrer de la Festa Major que s'inicia dissabte. L'Esport al Carrer se celebra durant quatre dies i finalitza amb les últimes activitats esportives dimarts al vespre. El regidor d'Esports, Xavier Amador, es mostra satisfet amb l'oferta esportiva per Festa Major.

Aquest cap de setmana s'inicien les activitats esportives amb el torneig de pàdel i el campionat de futbol 7 que es disputa durant tot el dia. En aquestes activitats es podrà participar en un escenari per a les famílies i en un escenari per els joves. Activitats com escalada, circuit BTT, futbolí humà, hip hop o tai-txi entre d'altres. També es disputaran altres torneigs com els de voleibol, handbol i futbol platja i un campionat 3x3 de bàsquet.

El regidor d'Esports, Xavier Amador, es mostra molt satisfet de l'oferta de l'Esport al Carrer, però recorda també la importància dels actes que organitzen els clubs i les entitats de la ciutat.

Xavier Amador

A banda de les activitats també vull remarcar que durant els dies de Festa Major es faran torneigs amb el suport dels clubs.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Les activitats esportives estaran presents durant quatre dies de la Festa Major, des de dissabte fins dimarts.