El futbol sala és el protagonista de la 4a jornada Multiesport

Imatge d'arxiu

Esport Municipal

Publicat el 13/abr/12 per Axel Camarasa

La 4a jornada del curs Multiesport arriba aquest dissabte al matí a Can Llobet i està dedicada al futbol sala. L'activitat està dirigida a nens i nenes de segon de primària i consisteix en un circuit d'activitats que tenen com a objectiu donar a conèixer els elements bàsics de l'esport.

Aquesta jornada forma part del programa d'esport escolar organitzat per l'Ajuntament a través de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET). S'espera la participació d'un centenar de nens i nenes de les escoles Collserola, Joan Maragall, La Floresta, L'Olivera, Pi d'en Xandri, Pins del Vallès, Gerbert d'Orlach, Catalunya, Turó de Can Mates, Ciutat d'Alba, Centre Obert, Escola Santa Isabel i Col·legi Pureza de María. Tots ells podran conèixer el futbol sala a través de diversos exercicis i activitats. En acabar l'activitat tots els assistents rebran un adhesiu perquè puguin anar completant el diploma de participació al curs Multiesport.

La jornada Multiesport se celebra aquest dissabte de deu del matí a dotze del migdia al pavelló de Can Llobet de la Floresta.