Tibau: 'El nou mòdul del CAR entrarà en funcionament el mes vinent'

El director del CAR, Joan Fontseré, juntament amb Ivan Tibau

Esport Municipal

Publicat el 6/oct/11 per Joan Garcia

El secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, ha avançat a Cugat.cat que el nou mòdul del CAR entrarà en funcionament el mes vinent i el defineix com a 'referent europeu'. Tibau també ha deixat clar que de l'Esport Parc Internacional només es mantindrà la residència per a esportistes i el centre de Recerca, Innovació i Desenvolupament de l'Esport.

El nou mòdul esportiu serà un edifici de 25.000 metres quadrats on s'hi podran practicar totes les modalitats de competició relacionades amb la natació, l'halterofília, les arts marcials, el tennis taula i la gimnàstica artística. El secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, ha assegurat que el nou equipament entrarà en funcionament aquest pròxim mes i serà un 'referent europeu' per a la seva modernitat.

Ivan Tibau

El nou mòdul esportiu del CAR entrarà en funcionament el pròxim mes.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





L'altre projecte relacionat amb el CAR, l'Esport Parc Internacional, només mantindrà la residència per a esportistes i el centre de Recerca, Innovació i Desenvolupament de l'Esport, segons ha confirmat Ivan Tibau.

Ivan Tibau

La residència per a esportistes i el centre de recerca són els únics projectes que es mantenen de l'Esport Parc Internacional.

Your browser doesn’t support HTML5 audio







La inauguració del nou mòdul esportiu està prevista pel mes de desembre, segons Tibau.