Exprimint l'estiu: escola esportiva de setembre

Esport Escolar

Publicat el 31/ago/08 per Mercè Montcusí

Aquest dilluns comencen les escoles esportives de setembre a Sant Cugat. A partir del dia 1, i durant la primera quinzena, els nens d'entre cinc i dotze anys poden gaudir d'activitats formatives i poliesportives que els mantindran entretinguts abans de l'inici del nou curs.

Tal com ja es va fer al mes de juny, l'Ajuntament de Sant Cugat organitza les escoles esportives per entretenir als menuts nascuts entre 1996 i el 2003 que encara tenen uns dies més de vacances abans de l'inici de les classes. En concret, es faran dos torns del dia 1 al 5, i del 8 al 12 de setembre (11 festiu), en jornada completa de 9 a 17h, o de mitja jornada de 9 a 13.30h, entorn de la Zona Esportiva Municipal de la Rambla del Celler.

Sempre organitzat per grups d'edat, els més petits faran activitats de contingut formatiu, i els més grans s'entretindran amb la pràctica poliesportiva, els jocs, els tallers i les escapades a la natura. A més a més, s'ofereixen uns serveis addicionals de menjador i berenar, i d'acollida al matí i al vespre, que poden resultar molt pràctics per a tots els pares que ho sol·licitin.