104 participants a les Escoles Esportives de juny

Esport Escolar

Publicat el 6/jul/07 per Ramon Salmurri

Més d'un centenar de nens i nenes han participat a les Escoles Esportives del mes de juny, que organitza l'OMET. La mainada d'entre 5 i 12 anys ha pogut gaudir de 4 dies de diferents jocs i activitats lúdiques.

67 nens i 37 nenes han format els 104 participants que enguany han pres part a les Escoles Esportives d'aquest mes de juny. Aquesta xifra, que supera en 21 el nombre de participants de l'any passat, consolida cada vegada més aquesta activitat dins el calendari esportiu santcugatenc. És per aquest motiu que el coordinador de l'activitat, Ramon Sol, es mostra molt satisfet.

Ramon Sol

Cada any superem les xifres de l'esició anterior. Aquesta primera setmana és la més complicada, però la valoració és molt positiva

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els dies 25, 26, 27 i 28 de juny la Zona Esportiva Municipal de la Rambla del Celler i la piscina Eurofitness han estat l'escenari d'aquestes Escoles Esportives. Organitzats en dos torns, matí i tarda, els joves santcugatencs nascuts entre el 95 i el 2002 han pogut practicar diferents esports i activitats de caràcter no competitiu.
Aquestes Escoles Esportives s'allargaran també duirant el mes de juliol.