La final local de natació escolar diumenge a la Piscina de la Rambla del Celler


  • Comparteix:

La piscina municipal de la Rambla del Celler acollirà diumenge que ve una nova edició de la final local del campionat de natació escolar. Els participants ho faran en les categories prebenjamí, benjamí, aleví i infantil, i els primers classificats en cada prova i categoria accediran a la final territorial. Les inscripcions es poden fer a l'OMET fins divendres.

Els primers classificats aniran a la final territorial dels Jocs Esportius en edat escolar que tindrà lloc el proper 22 d'abril a Sallent.

Les proves pels benjamins i prebenjamins seran de 25 metres, els alevins de 50 i els infantils de 100. Els estils que comptaran per a competir seran crol, braça i esquena.

Els premis es lliuraran als 3 primers classificats de cada categoria i estil, tot i que hi haurà medalla per a tots els participants.

L'organització espera superar la participació de 120 nens i nenes de l'any passat.

Per a participar els nens i nenes es poden inscriure a través de l'escola o bé a l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) a la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.