El jugador Miguel Sierra campió de la fase local d'escacs

Esport Escolar

Publicat el 14/feb/06 per Carme Reverte

Sant Cugat està representat a la final comarcal d'escacs escolar per 19 jugadors, 7 benjamins, 6 alevins, 2 infantils i 4 cadets. Miguel Sierra, del Club Escacs Mirasol, és un dels favorits en la final comarcal que divendres es tancarà a Terrassa amb la segona i definitiva ronda.

La final comarcal va començar divendres passat a Castellbisbal, però els resultats encara no s'han fet públics. Divendres que ve finalitzarà la competició a la seu del Club d'Escacs Terrassa. I sens dubte, la gran esperança santcugatenca es diu Miquel Sierra, que va ser primer de la seva categoria, aleví, i de la general a la fase local.

Dels tres municipis que participen en aquesta competició, Terrassa és qui aporta més participants amb 37 escaquistes, seguit de Sant Cugat amb 19 i Castellbisbal amb 15. En total competeixen 71 escolars.

La fase local de Sant Cugat va comptar amb la participació de 32 jugadors i jugadores, encapçalats pel col·legi La Farga, i seguit pel CE Mira-sol, l'escola Avenç i el Centre Obert.

El CE MIra-sol ha estat qui ha obtingut més bons resultats assolint els dos primers llocs de la classificació final individual. L'aleví Miquel Sierra ha estat primer i la cadet Irene Macaya, segona. Però els seus triomf han continuat a les categories aleví, amb els tres primers llocs i la primera plaça en categoria infantil i cadet.