El Cros de Sant Cugat amb prop de 2.000 corredors bat el rècord de participació


  • Comparteix:

La setena edició del Cros Ciutat de Sant Cugat bat el rècord de participació amb prop de 2.000 atletes. La cursa es consolida com una de les més importants del Vallés Occidental a nivell escolar. Els dos primers classificats de cada categoria disputaran la final nacional diumenge que ve a Lloret.

Aquest diumenge ha estat històric per Sant Cugat. El cros de la nostra ciutat, amb prop de 2000 participants (1.978), ha batut un rècord, ser el més nombròs de la seva història. Lluís Recoder feia una valoració altament positiva d'aquesta cursa.

Lluís Recoder

Un èxit històric per la nostra ciutat


El matí, tot i ser fred, no ha fet baixar la participació i com sempre, la categoria universitària i juvenil han donat el tret de sortida a la setena edició d'aquesta prova. El patrocinador de la cursa, Leo Leonelli, ha estat l'encarregat de donar la sortida. Primer guanyador universitari, Lluís Feliu, amb un còmode avantantge respecte a la resta de rivals. Feliu comentava la satisfacció per haver guanyat.

Lluís Feliu

La cursa ha estat ràpida i el recorregut és l'indicat


En juvenils, Arnau Pujol, del Club Muntanyenc Sant Cugat, també s'ha imposat amb molta facilitat. La resta de curses s'han anat desenvolupant sense incidències. En arribar a la categoria aleví s'ha fet la primera pausa per lliurar els premis amb la presència de l'alcalde Lluís Recoder i del regidor d'esports, Xavier Cortés.
Minuts després, s'iniciaven les curses de la categoria benjamí, la més nombrosa amb un total aproximat de 1.000 participants.
El cros finalitzava amb l'alegria dels més menuts pujats al pòdium. Jordi Tomàs, coordinador dels Jocs Escolars, valorava de manera molt positiva la cursa.

Jordi Tomàs

Estem tots molt contents i amb una bona iimpressió


Recordem que els dos primers classificats de cada categoria s'han classificat per la Final Nacional de cros que es disputarà aquest diumenge a Lloret.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.