Més de cent escolars participen en la jornada promoció de la natació

Esport Escolar

Publicat el 21/des/05 per Marina Romero

Un total de 102 nens i nenes participen a la jornada de promoció de natació escolar organitzada per l'OMET. Els participants ho van fer per categories, les 4 establertes des de prebenjamí fins infantil, i van nedar les modalitats de crol, braça i esquena. La prova, que tenia com a objectiu la promoció de la natació, no va tenir ni premis ni classificacions.

Dels 150 nens i nenes inscrits, finalment 102 van participar en aquesta jornada de promoció de natació escolar. Les categories més petites, la prebenjamí i la benjamí, van nedar una distància de 25 metres, mentre que l'aleví va fer 50 metres i la infantil 100. En total van ser trezte les escoles santcugatenques participants a la jornada. El regidor d'esports, Xavier Cortés, es mostra força content per la participació.

Xavier Cortés

Estem força contents pel nombre de participants

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'activitat, que va servir per donar a conèixer aquest esport, va finalitzar sense premis ni classificacions. Cortés comenta aquest fet.

Xavier Cortés

L'objectiu és que tots aquests nens facin esport

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El mes de març però tindrà lloc la final local, aquesta vegada ja amb classificacions i premis, on els nens i nenes obtindran puntuació per participar en la final territorial.