Santcugatencs a la conquesta de Rubí


  • Comparteix:

75 santcugatencs participaran a la Final Nacional de Cros Escolar que diumenge tindrà lloc a Rubí. La prova s'inicia a les onze del matí a les pistes d'atletisme de Can Rosès.

Aquest cap de setmana els altetes de la nostra ciutat tornaran a estar al punt de mira de l'atletisme escolar. La final estatal de cros, que es disputa a la localitat veïna de Rubí, compta amb una alta participació local entre els corredors. Alguns d'ells amb opcions d'aconseguir importants èxits. En total seran 24 benjamins, 23 alevins, 17 infantils, 6 cadets i 5 juvenils els atletes que s'han guanyat l'accés a aquesta prova. La majoria d'ells pertanyen al Club Muntanyenc i a l'escola Joan Maragall a més d'altres escoles de la ciutat.

A més, hi haurà un estand per recollir material esportiu en bon ús pels nens més desafavorits de Costa d'Ivori. Una iniciativa que s'emmarca dins la campanya "Esportista Solidari" que organitza la Unió de Consells Esportius de Catalunya.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.