El Club Muntanyenc tanca la temporada amb 12 podis i bones perspectives de futur

Imatge d'arxiu

Escalada

Publicat el 19/oct/11 per Pedro Miserachs

La secció de muntanya del Club Muntanyenc Sant Cugat ha tancat la temporada amb 12 podis aconseguits en les diferents competicions nacionals i estatals. Berta Martín, campiona d'Espanya i de Copa, ha estat la més guardonada, tot i que d'altres escaladors també han sumat èxits.

La temporada regular ha finalitzat per a la secció de muntanya del Club Muntanyenc Sant Cugat i toca fer valoració. Una campanya en què el club santcugatenc ha obtingut un total de 12 podis, set en campionats de Catalunya i cinc en estatals. Uns premis en què la gran guardonada ha estat l'escaladora Berta Martín, campiona de la Copa i del Campionat d'Espanya, màxims trofeus a nivell estatal. Uns títols que el cap de muntanya del CMSC, Quim Hernández, destaca per la dificultat d'aconseguir-los.

Quim Hernández

La valoració és molt bona. Tot i les lesions i no ser un club punter hem tingut bons resultats, sobretot en la figura de Berta Martí.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Altres escaladors del club amb una actuació destacada han estat Ester Raventós, quarta classificada a la Copa d'Espanya en categoria sub18 o Sergi Lambea tercer a la Copa Catalana de dificultat en categoria sub15. A la mateixa categoria, Simón Padín ha estat subcampió de Catalunya, mentre que en veteranes, Meye Roig s'ha adjudicat el títol i Marc Sánchez ha estat Campió Universitari en Bloc.