Zervanovich i Padilla guanyen l'open de Promoció del Muntanyenc

Escalada

Publicat el 17/set/07 per Joan Garcia

Prop de 30 escaladors disputen el 1er open d'escalada de promoció organitzat pel Club Muntanyenc Sant Cugat. Oleski Zervanovich en masculí i Nuria Padilla en femení s'imposen amb autoritat.

Un total de 27 escaladors i escaladores han gaudit del rocòdrom Josep Barberà de la nostra ciutat. L'open de promoció servia per fomentar i promoure aquesta modalitat esportiva. La competició es va dividir en dues categories: la d'iniciació amb triomf d'Ester Raventós del Club Muntanyenc i que només té 12 anys. En el quadre masculí també victòria per un escaldor santcugatenc, Marc Ponts. Això pel que fa a la categoria d'iniciació.
L'espectacularitat arribava amb els experts de nivell superior. Oleski Zervanovich del Sant Llorenç de Terrassa i Nuria Padilla del Centre Excursionista de Catalunya s'imposaven a les seves respectives categories. Quim Hernàndez, responsable de la secció d'escalada del Muntanyenc, valorava d'aquesta manera l'open de promoció.

Quim Hernàndez

Estem molt satisfets de la prova tan a nivell organitzatiu com de participació

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Hernàndez ha aprofitat per explicar que tenen previst mantenir una reunió amb la federació catalana d'escalada per demanr organitzar un altre open de promoció i alguna prova de la copa catalunya.
La propera citaa pels escaladors santcugatencs serà el 3 de novembre amb el campionat de catalunya encara en un lloc per determinar.