Èxit en la 'festa del muntanyenc'

Escalada

Publicat el 29/mai/07 per Ramon Salmurri

Cap de setmana molt especial per al Club Muntanyenc Sant Cugat, en el que hem pogut gaudir de la festa de l'escalada i de la diada del soci. Prop d'unes 400 persones s'han mobilitzat des de diivendres i fins diumenge.

Els membres del Club Muntanyenc Sant Cugat estan d'enhorabona. D'una banda, perquè hi ha hagut la festa de l'escalada, organitzada juntament amb l'empresa ONO i que ha portat uns 400 assistents al rocòdrom del Muntanyenc . Tots ells han pogut gaudir de classes pràctiques amb autèntics experts en l'especialitat. També s'ha comptat amb la presència de Berta Martín, campiona d'Espanya d'escalada 2006.
Marc Dinarès, del Muntanyenc, valora aquesta jornada.

Marc Dinarès

Valoració molt positiva. Estem molt contents, hem assolit repercussió tant pel Muntanyenc com per Ono, i creiem que la ciutat ha respost


I és que l'escalada és un sector que gaudeix cada dia de més adeptes. Per això, la secció del Muntanyenc cada dia treballa en reforçar i ampliar els seus objectius.

Marc Dinarès

Organitzem alguns cursos d'escalada i de tot el que siguin esports de muntanya


D'altra banda, també es va celebrar el sopar del Club, corresponent a la diada del soci de l'entitat local. Prop d'unes 300 persones han estat presents en aquest acte, en el que el club santcugatenc ha repartit les medalles als socis que aquest any celebràven els 25 anys forman part del Muntanyenc.