El Muntanyenc amb possibilitats d'acollir una prova del circuit catalą d'escalada

Escalada

Publicat el 24/des/06 per Laia Tudel

El Club Muntanyenc podria acollir una prova del circuit catalą d'escalada de dificultat. Per poder organitzar aquesta prova, el club haurą d'invertir prop de 3500€ en l'ampliació d'algunes instal·lacions. La resolució final se sabrą la primera quinzena de gener.

De moment, el club santcugatenc ja ha comenēat a moure's per buscar patrocinadors o col·laboradors que subvencionin l'acondicionament que s'haurą de fer al Club Muntanyenc per poder acollir una prova del circuit catalą d'escalada. El Muntanyenc podria organitzar la prova inaugural del circuit catalą d'escalada de dificultat que es disputaria el 12 de maig. La co-responsable del rocņdrom, Euląlia Sancho, explica quines condicions mķnimes ha de presentar el club per poder acollir una prova d'aquest tipus.


Euląlia Sancho

Haurķem d'invertir 3500 eurus per acondicionar les instal·lacions per acollir una prova del circuit catalą


En aquesta rpova participarien 60 o 70 escaladors de totes les categories, i com a novetat es presentaria la categoria de veterans. El Club haurą d'esperar fins la primera quinzena de gener per saber si finalment la Federació l'accepta la proposta.