Un grup d'escaladors joves del Muntanyenc es prepara per la Copa Catalana

Escalada

Publicat el 19/des/06 per Laia Tudel

El Club Muntanyenc forma un grup de joves escaladors per presentar-se a la Copa Catalana d'escalada de dificultat de l'any vinent. L'equip està format per nois i noies al voltant de 15 anys que han començat a entrenar-se aquesta temporada. D'altra banda, el club santcugatenc ha rebut una subvenció de 9.000 euros per ampliar el rocòdrom amb un plafó intern.

Fins ara el Muntanyenc havia participat a la Copa d'escalada de dificultat en categoria absoluta, amb escaladores tan destacades com la Berta Martín. A partir de l'any vinent, però, el club santcugatenc competirà a la Copa amb un grup juvenil. Feia temps que el Muntanyenc volia formar un equip de nois i noies que s'inicien en aquesta categoria. La co-responsable del rocòdrom, Eulàlia Sancho, explica la motivació amb la qual estan entrenant tots aquests escaladors.

Eulàlia Sancho

Tenim un grup de joves escaladors que s'està entrenant amb molta motivació per la Copa Catalana


Un dels objectius del Muntanyenc per l'any 2007 és acollir alguna prova del circuit català o espanyol d'escalada. En cas que no els deixessin organitzar alguna d'aquestes proves, el club s'ha plantejat organitzar un torneig propi d'escalada que es podria presentar en la modalitat d'Open. Escoltem Eulàlia Sancho.

Eulàlia Sancho

Ens agradaria acollir una prova del circuit estatal o català d'escalada, o bé organitzar un torneig propi


Per dur a terme totes aquestes activitats, poder acollir proves dels circuits català i estatal d'escalada i preparar nous grups d'escaladors, el rocòdrom del Muntanyenc ampliarà les seves instal·lacions amb un plafó intern. Per realitzar aquestes obres el Club santcugatenc ha rebut una subvenció de la Generalitat valorada en 9000 eurus.