Berta Martín disputa la darrera prova de la Copa d'Espanya

Escalada

Publicat el 2/nov/06 per Laia Tudel

La santcugatenca, Berta Martín, disputa la darrera prova de la Copa d'Espanya d'escalada de dificultat a Madrid. L'escaladora, segona a la classificació general de la competició, parteix com una de les favorites per endur-se la copa. Després d'aquesta prova, Martín es retirarà del món professional de l'escalada.

La santcugatenca es troba a un pas d'endur-se'n la seva primera Copa d'Espanya d'escalada d'especialitat. Després dels bons resultats de les altres dues proves, recordem, tercera a la prova inicial i primera a la passada prova de Las Palmas, Matín està entre les favorites per obtenir la Copa. L'escaladora reconeix que ser una de les favorites no l'agobia i que està acostumada a competir en aquesta situació.

Berta Martín

Ser una de les favorites no m'agobia, només tinc ganes d'anar a Madrid i fer-ho bé


Després de la prova de Las Palmas, Martín ha estat tres setmanes entrenant, de les quals, les dues últimes ho ha fet amb una intensitat menor per evitar arribar cansada a Madrid. Escoltem Martín.

Berta Martín

La primera setmana d'entrenament va ser més dura, les altres dues hem baixat la intensitat


Sigui quin sigui el resultat de la santcugatenca en aquesta Copa d'Espanya, Martín ha anunciat que es retirarà del món professional de l'escalada després de 10 anys de dedicació.